HTML

Friss topikok

  • Impro: első. (2012.07.22. 19:10) LIKEszerelmek
  • Ceec: @KyraWarner: jóvan vmikor elviszel bulizni és egy pohár pezsi mellett kitárgyaljuk a dolgokat :))) (2011.10.15. 19:14)

Címkék

Heti Top 10 - A 10 legkiábrándítóbb női viselet

KyraWarner 2011.11.19. 21:40

Néha komolyan azt hiszem, hogy egyes lányok nem néznek tükörbe, de ha mégis, akkor iszonyatos ízlésficammal rendelkeznek.

Ezt a 10-es listát nem "bűnök" szerint fogom most sorba rakni, csak ahogy eszembe jutott, mert mind egyformán súlyos merénylet a divat és a jó ízlés ellen.

 

1.  Az ujj nélküli lakk bőrkesztyű

Egy kedves barátnőm ezt találóan fa**verőkesztyűnek nevezte el és nem is jár messze az igazságtól. Nem is divatos, soha nem is volt az, egyszerűen csak néhány partymaca kitalálta, hogy ez majd biztos dögös lesz és szintén okos társai gondolkodás nélkül követték. Tartogassátok ezt inkább szado-mazo estekre!

kesztyű.jpg

  

2.  Cicanaci

Ennek azért nem minden formája borzaszt el, mert egy visszafogottabb fazon egy hosszabb pulcsival vagy szoknya alá igenis csinos és hasznos tud lenni, de amikor rövid topocskákhoz, nadrágként funkcionáltatva egy szakadt, csicsás, sokkoló darabot vesznek fel, az nem hogy csinos, az mondjuk ki olcsó k*rvás. Az első pontban említett darabbal kombinálva pedig.... Képzeljétek magatok elé és döntsétek el ti a megfelelő jelzőt rá.

cicanaci.jpg

3.  Műköröm

Itt gondolok a csiricsáré, lenőtt, lapát vagy extra hegyes karmokra, amik szintén el tudnak borzasztani. Ez már szintén nem a nőiesség, sokkal inkább az ízléstelenség kihangsúlyozása. A kevesebb néha több!

leopárdköröm.jpg

 

4. Állatminta

paris hilton leopárdmintás összeállítás.JPG

 

 

 

Miért nem hagyjátok meg ezt azoknak, akik a természettől kapták? Leopárd, ocelot, tigris, mindenféle nagymacska bundájának koppintása és ezek ész nélkül való kombinálása... NEM! Ettől ti nem lesztek doromboló cicuskák vagy dögös vadmacskák, csak kóbor állatkák. 

 

 

 

 

 5. Műhaj

haj.jpg

 

Ha már fel akarjátok dobni a hajkoronátokat, akkor spóroljatok rá egy kicsit többet és készíttessetek el egy profi fodrásszal, minőségi hajból egy frizurát. Az olcsó, fenékig érő, műanyag hajak, szakszerűtlenül felrakva és minden rossz mozdulatnál csomókban elhullajtva nagyon kiábrándítóak tudnak lenni. Akkor inkább legyen egy rövidebb, de igényes hajatok, mint egy raszta madárfészek a fejeteken. Az összevágás és az összefestés fontosságát már nem is merem említeni...

 

 

6. A kopott lakkcsizma

lakk csizmi.jpg

 

 

 

 

Egy fehér, műanyag, hegyesorrú és helyenként kopott csizma szörnyű látványt tud nyújtani. Télen amúgy sem túl trendy a fehér cipő, de ebben a formában az év egyik évszakában sem ajánlott!

 

 

 

 

 

7. Ribismink

Nem tudom máshogy megnevezni. Azokra az arcokon viselt sminkpalettákra gondolok, amikor csillogós kék-lila-rózsaszín szemhéjfestékhez még párosul egy extra pink vagy esetenként vörös rúzs és ezt még egy jó adag pirosítóval is feldobják. Persze ez buli végére már egy igazi absztrakthoz hasonlít, amit akár Arshile Gorky is megirigyelne. 

szinesszemek.jpg

 

8. Szandál-harisnya

Ez majdnem olyan, mint a szandál zokni, csak ezt magukat igényes és csinos nőnek tartó egyedek vetik be. Mert töri a lábukat a szandál, mert fáznak, mert a miniruha alól máskülönben kilóg a narancsbőr stbstb... Addig a percig semmi gond nincs, amíg egy stílusos harisnyát egy hozzá illő cipőhöz vesztek fel, de amikor a teljesen nyitott szandálból kilóg a barna nylonharisnya és a pántoknál még buggyosodik is... Ó te jó ég!

szandihari.jpg

 

9. A leesett sarok

Tudjátok, amikor a cipő sarkáról leesik a kis védő bütyök és a kiálló fémdarabkán kopogjátok át a várost. Ha nem tudsz vigyázni a cipődre és nincs 1500 Ft-od arra, hogy a Mister Minitnél 5 perc alatt megsarkalják, akkor inkább járj sportcipőben.

 

10. Önbarnító

A túlzásba vitt narancssárgára való szolizás sem éppen szexi, de amikor foltokban kopik le a rosszul elkent önbarnító, na annál nem sok undorítóbb van! Pedig ez egy kis mértéktartással és odafigyeléssel nem is lenne nagy munka, ízlés sem kell hozzá, de úgy látszik itt más komoly bajok is lehetnek. Bőrradír és citrom!

paris_tan.jpg

 

Számomra ezek azok a dolgok, amik kiábrándítóvá tehetnek egy nőt, egy kis odafigyeléssel, mértékkel és egy picit több jó ízléssel máris finomíthatóak lennének, de nem akarok én mindenkiből stílusos nőt faragni. Akkor miről írnék legközelebb? :)

 

Kyra

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kyrawarner.blog.hu/api/trackback/id/tr63396812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása