HTML

Friss topikok

  • Impro: első. (2012.07.22. 19:10) LIKEszerelmek
  • Ceec: @KyraWarner: jóvan vmikor elviszel bulizni és egy pohár pezsi mellett kitárgyaljuk a dolgokat :))) (2011.10.15. 19:14)

Címkék

Az álszeretet ünnepe

KyraWarner 2012.12.24. 00:33

Gondolkodtál már azon, hogy amikor valaki azt mondja neked „boldog karácsonyt”, vajon mennyire kívánja ezt őszintén?

Az emberek, akik az év 360 napján magasról tesznek egymásra, erre a néhány napra átváltoznak álszent jókívánság automatává és mindenféle őszinte tartalom nélkül postolják a 3 perc alatt keresett Google képeket. Mindenki jófej, mindenki szeret mindenkit.

Tényleg ebből állna a szeretet ünnepe? Néhány karácsonyi képen való jelölésből? Pár versikés körüzenetből? Ettől lesz valakinek boldog a karácsonya?

dísz.jpg

A szeretet ünnepén is röhögve jössz ki a plázából csomagokkal a kezedben és ugyanúgy átnézel a padon fekvő hajléktalanon.

A 10. iPhone-ról küldött postod szól arról, hogy szeretettől vezérelve ajándékok után kutatva elindultál shoppingolni az Arénába / West Endbe, de dögöljön meg mindenki, mert tömeg van. Te is a tömeg része vagy épp!

Gondoltál már arra, hogy a szeretet ünnepén a saját kis ajándékod árát egyszer olyanoknak ajánld fel, akiknek sosem lesz igazi karácsonyuk, egy gyermekkórháznak, árvaháznak?

Eszedbe jutott már a szeretet ünnepén, hogy a napi 25 Facebookos post helyett, amiben a csilli-villi karácsonyfádat mutogatod, egyszer elmenj egy órára és segíts, például egy állatmenhelyen?

Felmerült benned, hogy a szeretet ünnepén lefotózott 5 fogásos karácsonyi menüd egyik fogását egyszer egy éhezőnek add?

A „kurvaanyázó” karácsonyfaárussal és a haszontalan dolgokat méregdrágán adó kereskedővel való alkudozásod mind hozzátartozik a szeretet ünnepéhez? 

A szeretet ünnepén is bunkó és önző módon tolod a bevásárlókocsid, fellökve az előtted állót csak azért, hogy te előbb sorra kerülj vagy neked is jusson az akciós szaloncukorból. 

A dugóban ülve, a szeretet ünnepére készülve azt üvöltöd ki a kocsid ablakán, hogy boldog karácsonyt? Legyen szép napod? Vagy azt, hogy b*szódj meg, takarodj már előlem...?

Szidod a műsort, miközben ahelyett, hogy a tv előtt ülnél a szeretet ünnepén, a családoddal, szeretteiddel töltenél néhány órát.

Amikor a plazma tévé, az új mellek és a drága ajándékok szimbolizálják az érzéseidet, talán el kellene gondolkodnod azon, hogy vajon mit is jelent a szó: szeretet.

Ha pedig igazán szeretsz valakit, azzal érezteted minden nap, hogy fontos neked és nem egy meghatározott napon próbálod a tudtára adni egy „képeslappal” vagy egy telefonhívással.

Kyra

https://www.facebook.com/KyraWarnerBlog

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása